Til dig der som mor ønsker mere energi og overskud i hverdagen, så du kan være den kærlige og nærværende mor for dine børn, som du drømmer om at være.

Jeg vil vove at påstå at det at blive mor, er den største gave, du som kvinde får her i livet. Det er de fleste mødre godt klar over, og derfor er vi også virkelig slemme til at dømme os selv i vores moderrolle, når det ikke går helt, som vi havde tænkt.

Som mor har du et brændende ønske om at kunne være kærlig og nærværende i relationen til dine børn. Det er kun muligt, hvis du er hjemme i dig selv og i stand til at være kærlig og nærværende overfor dig selv. 

Med andre ord – Det starter med dig.

Ubetinget kærlighed til dig – Og til dit barn

Din tilstand og måden du ser dig selv på spiller ind på relationen til dine børn og på nærværet imellem jer. 

Jo mere du hviler i dig selv, er nærværende og elsker dig selv med alt hvad det indebærer, jo mere energi og overskud vil du få til at være nærværende overfor dine børn i hverdagen. 

Du vil finde det der skal til for at give dine børn ubetinget kærlighed – Også når det brænder på.

Når du som mor mestrer at være hjemme i dig selv og elske dig selv ubetinget, gør du det muligt for dine børn at gøre det samme. For som bekendt gør børn nøjagtig som de voksne gør.

Det er aldrig for sent at gå i gang!

Måske tænker du, at dét burde du have gjort noget ved for lang tid siden, men husk på, at det aldrig er for sent at vælge en bedre vej.

At være bevidst omkring dit moderskab og at optræne en kærlig og nærværende relation til dig selv, er den største den største gave, du kan give både dig selv og dine børn. 

Din tilstand påvirker dine børn. De kan mærke, når du er fraværende, mangler overskud til dem og ikke er glad. Det reagerer de på, og det spiller ind på jeres relation og på den hjemmelige balance.

Du har altid et valg og dermed muligheden for at gøre noget andet og bedre – For dig og for din familie. 

Jo før vi kommer i gang desto bedre – Men det er aldrig for sent!

Din vej til forandring

Din vej til forandring starter hos dig. Du skal træffe beslutningen, og tage det første skridt – Resten vil jeg hjertens gerne hjælpe dig med. 

Jeg hjælper dig med at tage personligt lederskab og stærkt i dig selv og i din rolle som mor. 

Jeg hjælper dig med at skabe den indre ro og balance, der skal til, for at du får energi og overskud til at være kærlig og nærværende i relationen til dine børn, og bringe lethed og glæde ind i jeres familieliv.

Du vil opleve, at det er lettere for dig at være i forælderrollen, og at du generelt vil føle dig gladere.

Du skal ville det

Mit vigtigste formål er at sikre, at du når det mål, du sætter dig. At du kommer derhen, hvor du gerne vil være både i relation til dig selv og til din familie. Dette er kun muligt, hvis du er villig til at yde en indsats. 

At optræne nærvær og kærlighed til sig selv er ikke for tøsedrenge, og der er desværre ingen hurtige quick-fixes. Det kræver kontinuerlig træning og tålmodighed at træne dit selvværd, nøjagtig som det gør at træne dine muskler i fitnesscenteret. 

Et samarbejde med mig er derfor for dig, der er villig til at lægge den indsats, der skal til. Til gengæld lover jeg dig at være din personlige træner på det mentale plan og professionelle sparringspartner fra start til slut. Jeg er med dig hele vejen –  Støtter dig, udfordrer dig, holder dig til ilden, hepper på dig og jubler med dig, når du når i mål.

Jeg giver dig de redskaber, du har brug for.

Er du klar til at tage første skridt imod at blive den mor, du inderst inde drømmer om at være?

Nedenfor kan du booke en gratis afklarende samtale. Så tager vi en snak, om det der udfordrer dig, og finder ud af, om et samarbejde mellem os er vejen frem.

– Jeg glæder mig til at høre fra dig!

DET PRAKTISKE

Hvad

Coaching er en samtale mellem dig og mig, hvor jeg guider dig og giver dig de nødvendige redskaber til at nå dit mål.
En coaching-session er á 60 min. varighed.

Hvor

Coaching-sessionen kan foregå som et fysisk møde i mit lokale i Humlebæk, eller online via Skype eller FaceTime. 

Hvornår

Vi aftaler fra gang til gang, hvornår vi skal tale sammen igen. Jeg har nogle anbefalinger i forhold til tidsrummet imellem samtalerne, men i sidste ende, er det dig, der bestemmer, hvor lang tid, der skal gå.

PRISER

  • Én session koster 850 kr.

Klippekort:

  • 3-turs-klippekort: 2500 kr.  
  • 5-turs-klippekort: 4000 kr.  
  • 7-turs-klippekort: 5400 kr.  
  • 10-turs-klippekort: 7500 kr.