Betingelser

Ændring og aflysning af samtale-sessioner

 Måske får du på et tidspunkt brug for at aflyse et møde, vi har aftalt. I så fald vil jeg bede dig om at kontakte mig senest 24 timer før, så jeg har mulighed for at give tiden til en anden. Hvis du alligevel er nødt til at aflyse under 24 timer før, må du selvfølgelig også gerne det, men da kan jeg ikke længere nå at give tiden til en anden, så i sådan en situation hæfter du stadig for betalingen af den aftalte tid (på nær ved akut opstået sygdom). Det samme gælder, hvis du glemmer at dukke op.

Jeg kan også  være nødsaget til at aflyse tidspunktet for en booket og betalt session med dig. Det vil jeg altid gøre med minimum 12 timers varsel (på nær ved akut opstået sygdom). 

Ændringerne giver desværre ikke ret til hverken hel eller delvis tilbagebetaling af det betalte beløb, men du har garanti for, at vi altid aftaler et nyt tidspunkt med det samme eller hurtigst muligt efter, og ligeledes at få din samtale-session indenfor 14 dage.

 

Aflysning af fulde forløb

Hvis du af en eller anden årsag er nødsaget til at aflyse dit købte forløb, får du dine penge retur. Aflyser du mindre end 1 måned før start, vil du få refunderet 50% af det betalte beløb. Ved færre end 14 dage til forløbets, betales pengene ikke retur, da pladsen har været reserveret til dig, og dermed ikke været tilgængelig for andre. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Husk blot at give mig besked, hvis du giver din plads til en anden.

 

Afvikling

For at få mest muligt ud af din tid med mig er det vigtigt, at du møder op, ringer op, eller logger på på de tidspunkter, vi har aftalt. Sørg for at du har en velfungerende telefon- og/eller internetforbindelse, at din e-mail virker og har tilpassede spamfiltre. Husk at det er dig, der skal sørge for at oplyse dit aktuelle telefonnummer og e-mail adresse. Send dem skriftligt til kontakt@linepryds.dk. Så er der styr på det.

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Du booker og betaler samtaler og forløb forud for opstart. Betalingen kan ske via MobilePay, bankoverførsel eller kontant ved personligt fremmøde.